Femma Pius-X

FEMMA biedt je de kans om deel te nemen aan tal van activiteiten en alzo nieuwe vriendinnen te maken.

Om je vrije tijd zinvol en aangenaam door te brengen hebben wij volgende suggesties: Ontmoetingsfeesten, gespreksavonden over uiteenlopende onderwerpen en kook- en bloemschikdemonstraties. Ook doen wij uitstappen (dag- of halve daguitstappen) en stadswandelingen (bezoeken van musea of één of andere tentoonstelling) samen met onze buurtparochie FEMMA St Rochus of een andere afdeling van Deurne. Ook een quiz en Bingo-avond ontbreken niet in ons programma. Op onze ontmoetingsfeesten voorzien wij telkens een hapje en een drankje.

Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom ook al ben je nog geen lid. Een lidmaatschap kost € 30,- per jaar en dan ontvang je ook ons ledenblad “FEMMA”, met tal van interessante reportages, lekkere recepten of een artikel over onze FEMMA-reizen. Ook ben jij en al je gezinsleden verzekerd onder de FEMMA-ledenverzekering voor al de activiteiten die wij organiseren. Ook hebben we elke maand een nieuwsbrief met daarop de plaatselijke activiteiten.

Iets voor jou? Kom gerust eens kennismaken met de sfeer op één van onze activiteiten.

Meer info:

  • Anita Stapelle, Herentalsebaan, 386 2100 Deurne. Tel: 03/321.19.43 GSM: 0498/63.29.00, E-mailadres: anitastapelle@gmail.com
  • Ria Andries, Corneel Francstraat, 52 2100 Deurne Tel: 03/322.77.80 GSM: 0487/58.31.34

Naar de Website

Femma Pius-X